حذف صبحانه خطر مرگ را افزایش می‌دهد

حذف صبحانه خطر مرگ را افزایش می‌دهد


به گزارش روز پنجشنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری یونایتدپرس، در این تحقیقات اطلاعات تعداد شش هزار و 550 بزرگسال که بین سال‌های 1988 تا 1994 میلادی به عنوان بخشی از مطالعه موسوم به بررسی سلامت و تغذیه ملی گردآوری شده بود، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. افراد مورد بررسی بین 40 تا 75 سال سن داشتند و هیچ‌یک از آنان دچار سرطان یا بیماری‌های قلبی و عروقی نبود.
حدود 5 درصد از این افراد هرگز صبحانه نخورده‌اند، حدود 11 درصد به ندرت، 25 درصد آن‌ها گاهی و 60 درصد هر روز صبحانه می‌خوردند.
بر اساس نتایج حاصل از این تحقیقات، ریسک مرگ در اثر بیماری‌های قلبی عروقی در افرادی که هرگز صبحانه نمی‌خورند، به میزان 87 درصد بالاتر از سایرین است. حذف وعده صبحانه با تغییر در اشتها،‌ افزایش فشار خون، تغییرات خطرناک در میزان چربی و کاهش رضایتمندی پس از صرف غذا ارتباط دارد.
بسیاری از تحقیقات پیشین نشان می‌دهند خوردن صبحانه دارای مزایای متعددی برای سلامت است و بر اساس یکی از این تحقیقات صرف صبحانه به کاهش وزن کمک می‌کند. با وجود این در برخی از تحقیقات اعلام شده است که حذف وعده صبحانه مزایایی مانند کاهش اشتها، جلوگیری از پیری و جلوگیری از التهاب را برای بدن به همراه دارد.
تحقیقات جدید نشان می‌دهد صرف صبحانه برای سلامت بدن مفید است و موجب حفظ سلامت سیستم قلبی وعروقی می‌شود.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه American College of Cardiology منتشر شده است.
علمی**9259** 1055

انتهای پیام /*

منبع: ایرنا / پزشکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *