کاهش خطر ابتلا به سرطان و دیابت با مصرف سیر

کاهش خطر ابتلا به سرطان و دیابت با مصرف سیر


به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از روزنامه دیلی میل، هزاران سال است که از سیر برای درمان بیماری ها استفاده می شود. دکتر ‘پیتر رز’ که ریاست این مطالعه را بر عهده داشت، با اشاره به اینکه سیر حاوی ترکیبات زیادی از جمله ترکیبات سولفوریک است، گفت: ریز کردن و یا له کردن سیر موجب آزاد شدن سطوح مختلفی از ترکیبات سولفوریک آن می شود که این موضوع می تواند علت نتایج متفاوت اثرات سلامتی سیر را توضیح دهد.
با این حال محققان اذعان داشتند که هنوز مشخص نیست کدام شیوه مصرف سیر سودمندتر است. نتایج مطالعات بالینی و تجربی هر دو نشان داده اند که سیر تاثیر قابل توجهی در کاهش فشار خون دارد، حاوی ترکیبات قوی بسیاری با خواص ضد سرطان به خصوص مشتقات آلیل سولفید (allylsulfide) است.
همچنین ادعاهایی وجود دارد مبنی بر اینکه سیر سطح قند خون را در حیوانات مبتلا به دیابت کاهش می دهد اما تاثیر سیر بر سطح قند خون انسان هنوز مشخص نیست.
با این حال محققان متذکر شدند، با وجود اینکه سیر فواید سلامتی زیادی دارد اما نباید آن را یک گلوله جادویی برای درمان بیماری ها در نظر گرفت.نتایج این مطالعه در مجله Pharmacological Sciences منتشر شده است.
علمی**2038**1440

انتهای پیام /*

منبع: ایرنا / پزشکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *